Heb je het gevoel continue “Aan” te staan? Het gevoel alles perfect te moeten doen? Maken de meningen en successen van anderen je onzeker? Ben je bang om fouten te maken?

De tijd dat je je een energieke en leuke vrouw voelde lijkt op momenten verleden tijd. Waar je vroeger verwachtingsvol naar de toekomst keek, vraag je je nu af wie je eigenlijk bent, van binnen.”

Het gevoel altijd alle ballen in de lucht te moeten houden? Ben je veel aan het zorgen voor anderen waarbij je jezelf soms vergeet? Stel je je regelmatig pleasend op?

Al mijn tijd en aandacht worden opgeslokt door mijn gezin, mijn werk, het onderhouden van mijn sociale contacten en andere verplichtingen, zonder dat het mij veel waardering oplevert.”

Vertonen je gedachtes en hieruit voortvloeiend gedrag hardnekkige patronen, die lastig zijn te doorbreken? Dit terwijl je je hebt voorgenomen om een volgende keer anders te reageren?

Vaak weet je niet goed hoe je daar weer uitkomt… in dat geval ben ik er voor je!

Vanuit mijn ervaring als schema therapeutisch werkende start ik graag een coaching traject om je de grip op je leven terug te geven. De oplossing ligt namelijk veel dichterbij dan je denkt…

Sterker nog, de oplossing is al in jezelf aanwezig! Ik neem je graag mee op reis, om dat deel van jezelf dat je kwijt dacht te zijn, weer terug te vinden.

  • In het coaching traject sporen we je ‘klacht’ op, datgene waar je over piekert, je je gefrustreerd of machteloos over voelt en we verduidelijken je behoefte/verlangen.
  • We onderzoeken je hardnekkige patronen en kijken hoe je ze kan doorbreken.
  • Hierdoor neem je de regie over je leven terug en haal je je eigen kracht naar boven. Als je dit eenmaal kunt, dan beheers je een belangrijke tool om de touwtjes zelf (weer) in handen te nemen. Om andere keuzes te maken en een blij, tevreden en ontspannen gevoel te hebben.

deze unieke KRACHTVROUWEN coaching richt zich op jou

Inhoud coachingstraject

R

(Telefonische) kennismaking / Intake

R

5 Coachingsessies
(op verzoek kan dit uitgebreid worden)

R

Contact via mail en WhatsApp
gedurende het traject

R

€ 550,- (incl. BTW)

R

Betalen in termijnen is mogelijk

R

Extra Individuele Coachingsessie
€95,- (incl. BTW)

Je leert jouw behoeftes en gevoelens te herkennen en te verwoorden, zodat je ook krijgt wat je wilt. Je vertrouwt op je intuïtie en gevoel.

Het lukt je beter intern woorden te geven aan je emoties en gevoelens, je ervaart meer grip op je eigen emoties en dat je hier zelf invloed op hebt: het lukt je beter om in contact te komen met je kwetsbare kant, hier voor te zorgen en warm te zijn vanuit je gezonde & wijze kant.

Je komt bij jouw bron van kracht en pakt de regie over je gevoel en leven terug. Je hebt weer energie en voelt je levend. Je maakt jezelf belangrijk.

Je hebt meer inzicht in je eigen overlevingsstrategieën, hoe ze zijn ontstaan en hoe je ze los kunt laten en vervangen voor nieuwe, vruchtbare gedragspatronen. Met als resultaat: innerlijke rust en levensvreugde.

Je innerlijke stem maakt je gedachtes en je zelfbeeld veel minder negatief, je stelt jezelf minder hoge eisen en zal positiever over jezelf denken.

Je hebt geleerd hoe om te gaan met deze veeleisende (strenge) en straffende kant van jezelf. Je hebt geleerd hier afstand van te nemen en deze kant weg te sturen. Dit lucht je op.

Je zet jezelf op de eerste plaats, zonder je schuldig te voelen.

 

Je hebt geleerd meer aandacht te gegeven aan je vrije speelse en blije kant van jezelf.

Je gezonde en wijze kant blijft zich ontwikkelen.

Wat krijg je?

R

De sessies vinden bij mij in de praktijkruimte plaats.

R

Een intake van +/- 1 uur: We bespreken je vragen, graven dieper in je wensen.

R

De sessies van +/- 1 uur vinden gefaseerd plaats: ontspanning–bewustzijnsverruiming–op zoek naar de kern–transformatie–integratie.

R

We brengen jouw innerlijke familie en hieruit voortvloeiende overlevingsstrategieën in kaart: hoe ze zijn ontstaan en hoe je ze los kunt laten en vervangen voor nieuwe, vruchtbare gedragspatronen. Als uitgangspunt gebruiken we de thema’s in je huidige leven.

R

De focus van de sessies ligt, naast de heling van het innerlijke kind, op het ontwikkelen/ versterken van een gezonde volwassen identiteit: een liefdevol en krachtig IK.

R

Nazorg: je kunt mij altijd laagdrempelig benaderen mocht je nog vragen hebben.

R

Wanneer je behoefte hebt aan een extra coachsessie (± 1 uur) dan is het tarief €95,-.

Stuur mij een bericht

Neem gerust contact met mij op,
dan kijken we wat ik voor je kan betekenen!

8 + 1 =